Referenser

Alla var så nöjda! Joxelina är jätteduktig. Så fint artisteri med stor empatisk förmåga. Fortsätt så!

Birgitta Westergren Lenken
Evenemangs- och kulturstrateg


Vi är flera som tycker det var en toppen föreställning!
Faktiskt den bästa hittills!
Vi är riktigt begeistrade överallt!
Då har vi haft andra väletablerade barnunderhållare innan.

Semra förskolepedagog

Föreställningen "Livet är en Cirkus" verkligen trollband barnen. Det var fantastiskt att se hur Joxelina höll barnens koncentration och intresse, uppe med till synes enkla medel men där naturligtvis stor skicklighet, närvaro och medvetna tempoväxlingar ligger bakom, och hur de ömsom kiknade av skratt och ömsom satt i spänd förväntan. Joxelina samspelade jättefint med barnen och lät dem vara med.

Amanda Nyberg, präst i Skövde församling

"Livet är en cirkus" var så fin. Tyckte Joxelina förmedlade så mycket glädje och entusiasm och fick med barnen så fint. Föreställningen hade en fin tråd, trollerierna spännande och utrymme för mycket känslor. Tyckte mycket om Joxelina- kraftfulla trollande karaktär i kostym - fint och befriat från könsstereotypier!

Malin Rydell Barn-och ungdomsbibliotekarie


Vi uppskattade programmet mycket. Det var skämtsamt, överraskande och i lagom tempo.
Barnen var jätteengagerade och även flera av föräldrarna var med på noterna. Jättekul också att barnen fick vara med och "uppträda". Med tanke på att flera av våra besökare inte behärskar svenska språket helt perfekt, så är den här föreställningen också lämplig. Skojfriskt prat blandat med fin musik och trolleri. Det blev mycket skratt och förvånade utrop. Vi rekommenderar verkligen Trolleritoner.

Bergsjöns Bibliotek